Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu

Mudances de pisos des de 15€/hora

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Especialistes en ports, mudances i desallotjaments. Qui va dir que una mudança era estressant és que no coneix Pisomoving. Duem a terme la mudança de la teva llar des de tan sols 15€/ hora. També fem mudances de locals, oficines o naus. Desmuntem mobles i tornem a muntar-los on tu ens diguis i també fem embalatges especials per a assegurar-nos que tots els teus objectes arriben a la seva destinació en perfecte estat.

A més de mudances, realitzem desallotjaments i buidatge de pisos de manera ràpida i professional. Comptem amb un equip humà qualificat. Si després de la mudança necessites una neteja Som l'empresa que necessites! Ens encarreguem de la neteja periòdica o puntual en habitatges, oficines o locals perquè en Pisomoving volem fer-te la vida més fàcil. També disposem d'un servei de guardamobles que podràs llogar per dies, setmanes o mesos, tu decideixes.

Si tens una mudança a la vista Crida'ns! T'elaborarem un pressupost personalitzat i sense compromís perquè no paguis ni un euro de més, els nostres preus són competitius i comptem amb una flota pròpia formada per furgonetes petites, mitjanes i camions per a adaptar-nos a les necessitats de la teva mudança.

En Pisomoving disposem d'una botiga de segona mà on trobaràs tot tipus d'articles i objectes en bones condicions que recollim de desallotjaments i buidatges de pisos Veuen a veure'ns! Amb Pisomoving, una mudança mai tornarà a ser una cosa estressant i tediós.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, 313 08222 Terrassa Barcelona
Carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, 313 08222 Terrassa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied